Εορτασμός Ημέρας Σκέψης

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 22/02/2017

Νέο
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα «Αθανάσιος Λευκαδίτης» της Κεντρικής Διοίκησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.), χτες βράδυ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εορτασμού της «Ημέρας Σκέψης».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Πρόσκοποι γιόρτασαν τα γενέθλια του ιδρυτή της Προσκοπικής Κίνησης, Λόρδου
Robert Baden Powell (22α Φεβρουαρίου – Ημέρα Σκέψης), με μία πανηγυρική εκδήλωση η οποία περιελάμβανε ομιλίες, παρουσιάσεις, προσκοπικά τραγούδια και την καθιερωμένη επίδοση ανωτάτων ηθικών αμοιβών.

Φέτος όμως το πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριέλαβε και την επισημοποίηση μιας αξιοσημείωτης συνεργασίας. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας που αφορά την δωρεάν παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, για το σύνολο του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Σ.Ε.Π. Το μνημόνιο υπογράφηκε από πλευράς του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον Γενικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Ψύλο και από πλευράς Σ.Ε.Π. από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο Λυγερό.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από τον χώρο της δημοσιογραφίας ο κος Μ.Ψύλος Πρόεδρος & Γεν.Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,μέλη της Γενικής Εφορείας, μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων, Ενήλικα Στελέχη τουΣ.Ε.Π. καθώς και μέλη της Ελληνικής Αποστολής στο
Roverway.