Πρόσκληση συμμετοχής στο JAMBOH 2016 των Προσκόπων της Π.Γ.Δ.Μ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 24/05/2016

Νέο

Οι Πρόσκοποι της Π.Γ.Δ.Μ  διοργανώνουν τη νέα τους προσκοπική κατασκήνωση, JAMBOH 2016, και προσκαλούν Προσκόπους από όλον τον κόσμο να συμμετέχουν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο προσκοπικό κέντρο της Οχρίδας, δίπλα στην ομώνυμη λίμνη, από τις 20 έως τις 28 Ιουλίου 2016.

Το μότο της δράσης είναι  «Ο ρυθμός της περιπέτειας» (The Rhythm of Adventure) και συμβολίζει το έντονο στοιχείο της περιπέτειας που διακατέχει τη δράση αφού το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με νέες εμπειρίες και στιγμές διασκέδασης. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται ορειβατικές διαδρομές, εργαστήρια προσκοπικής τεχνικής, πολιτιστικές διαδρομές, δράσεις προσφοράς, rafting, ποδηλασία, τοξοβολία κ.α.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμη, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη της Οχρίδας, την πόλη Struga, το εθνικό πάρκο Galicica και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν οργανωμένες Ομάδες Προσκόπων και Κοινότητες Ανιχνευτών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει το κόστος των δραστηριοτήτων, της διαμονής και της διατροφής. Τα έξοδα ταξιδιού δεν περιλαμβάνονται.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Διεθνών Σχέσεων κ. Άγγελο Καραμάνη ([email protected] και [email protected] τηλ. 6983509118) μέχρι τις 27 Μαΐου 2016. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο.


Επισυνάψεις

invitation_jamboh_2016.pdf