1ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Παλαιών Προσκόπων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 04/03/2019
A/A: 13 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσεων της Κ.Ε.Π.Π.Ε. σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του 1ου Πανελλήνιου Τζαμπορέτου Παλαιών Προσκόπων, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου 2019, στο Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτρης ΡΑΝ Αλεξάτος» στην Περδικόβρυση Παρνασσού.

Σκοπός της δράσης είναι η γνωριμία των Παλαιών Προσκόπων, μέσα από ένα αμιγώς προσκοπικό πρόγραμμα και η εδραίωση σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας των Μελών Ε.Π.Π. σε όλη τη χώρα.

Στο Τζαμπορέτο καλούνται να συμμετάσχουν Μέλη Ε.Π.Π. και Έφοροι Παλαιών Προσκόπων Π.Ε.

Την ευθύνη της προετοιμασίας και διοργάνωσης της δράσης έχει αναλάβει η Κ.Ε.Π.Π.Ε. με την υποστήριξη οργανωτικής επιτροπής που αποτελείται από Εφόρους Παλαιών Προσκόπων Π.Ε.

Το 1ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Παλαιών Προσκόπων θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουνίου (ώρα 14:00) και θα λήξει το απόγευμα Κυριακής 2 Ιουνίου (ώρα 18:00). Η προσέλευση θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Με νεότερη Ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της δράσης, ο πίνακας εφοδίων και λεπτομέρειες για τη συμμετοχή, τη διαμονή και τη σίτιση των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν.

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσω στο 1ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Παλαιών Προσκόπων, μία δράση που ελπίζουμε να αποτελέσει θεσμό και ευκαιρία για όλους να βιώνουμε το σύγχρονο Προσκοπικό Πρόγραμμα.   


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13_2019.pdf