Άμεση ανταπόκριση για τους μετανάστες από το 5ο Σ. Ν/Π Ελούντας

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/02/2016

Νέο


Με την είδηση ότι κατέφθασαν 113 μετανάστες στην περιοχή του Πάνω Μεραμβέλλου όπου τους άφησε σκάφος στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στον Φοινοκαλιά Νεαπόλεως. ο Αρχηγός του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ελούντας κ. Μαυρικάκης Ματθαίος, βρέθηκε αμέσως στην περιοχή, όπου ενημερώθηκε από τον Αξιωμάτικο της Αστυνομίας του Α.Τ Νεαπόλως για το που θα μεταφερθούν οι μετανάστες.

Μαζί με τα λεωφορεία που τους μετέφεραν υπο την συνοδεία της Αστυνομίας ακολούθησε και ο Αρχηγός Συστήματος στο Α.Τ Νεαπόλεως όπου μαζί με τους αστυνομικούς διένειμαν νερά και ένα τόστ στους ταλαιπωρημένους ανθρώπους  .

Ό  αρχηγός του 5ου Συστήματος επικοινώνησε αμέσως με τον Βοηθό Περιφερειακού Εφόρου Ανατ Κρήτης κ. Γεώργιο Τζανόπουλο, όπου και εκείνος άμεσα έφερε νερά όπου τα τοποθέτησαν στο κλειστό γυμναστήριο όπου θα φιλοξενηθούν οι μετανάστες για τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, υπήρξε επικοινωνία και με τους Αστυνομικούς του Α.Τ Νεαπόλεως όσο και με το γραφείου του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, ότι τα Προσκοπικά Συστήματα των περιοχών είναι άμεσα διαθέσιμα για να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών των ανθρώπων.