7η Πανελλήνια & Παγκύπρια κοινή Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 19/10/2018
A/A: 102 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

Η Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε., δίνοντας έμφαση στην ανάγκη εξωστρέφειας και αποτελεσματικών συνεργασιών, έχει την χαρά να ανακοινώσει την πραγματοποίηση της 7ης Πανελλήνιας και Παγκύπριας κοινής Συνάντησης Βαθμοφόρων του Κλάδου Λυκοπούλων, στο πανέμορφο νησί της Κύπρου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των Βαθμοφόρων του Κλάδου σε σχέση με τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης της Γενικής Εφορείας, η άμεση επικοινωνία των Βαθμοφόρων του Κλάδου με την Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε., η συζήτηση γύρω από τις ανάγκες των Βαθμοφόρων του Κλάδου και βέβαια η ανταλλαγή ιδεών για τον εμπλουτισμό του Λυκοπουλικού προγράμματος. Επιπλέον, η διοργάνωση της κοινής συνάντησης των Βαθμοφόρων αποσκοπεί περαιτέρω στη σύσφιξη των σχέσεων και την γνωριμία των Βαθμοφόρων των Κλάδων των δύο Σωμάτων, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, γνώσεων, απόψεων και προτάσεων, με σκοπό ένα κοινό, καλύτερο και αποτελεσματικότερο Αύριο και για τα δύο Σώματα.

Στο τριήμερο αυτό, οι Αρχηγοί και οι Υπαρχηγοί των Αγελών και οι Έφοροι Κλάδου Λυκοπούλων των Περιφερειακών Εφορειών θα βιώσουν χρήσιμες και πρωτότυπες δραστηριότητες για Λυκόπουλα και θα εφοδιαστούν με νέες ιδέες, που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια για ακόμη πιο ποιοτικό πρόγραμμα για τις Αγέλες. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν σημαντικά μνημεία της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας καθώς και μέρη τα οποία αναδεικνύουν την Κύπρο σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 (από ώρα 18.00’) μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 (λήξη στις 15.30’), στο Προσκοπικό Εκπαιδευτικό Κέντρο του Κόρνου, του Σώματος Προσκόπων Κύπρου.

Το Προσκοπικό Εκπαιδευτικό Κέντρο του Σ.Π.Κ. βρίσκεται στο χωριό Κόρνος της Επαρχίας Λάρνακας, στους πρόποδες του Σταυροβουνιού, στο κέντρο του τριγώνου που σχηματίζεται από τις πόλεις Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Είναι το κύριο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο οποίο γίνονται όλες οι εκπαιδεύσεις Βαθμοφόρων, σεμινάρια και διάφορες άλλες προσκοπικές εκδηλώσεις. Στον χώρο υπάρχουν δύο αίθουσες εκπαιδεύσεως, μία διαμορφωμένη αίθουσα συνεδριάσεων, τραπεζαρία, κουζίνα, κοιτώνες και κατάλληλος χώρος για προσκοπική πυρά. Επίσης, από το Εκπαιδευτικό Κέντρο παρέχεται η δυνατότητα για δραστηριότητες όπως περπάτημα σε μονοπάτια της φύσης, αναρρίχηση σε πύργο αναρριχήσεων, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό (για όποιους το επιθυμούν) και εξωτερικό χώρο του Κέντρου, σε αντίσκηνα, με φροντίδα της οργανωτικής επιτροπής της Συνάντησης.

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα € 40,00 και περιλαμβάνει:
Απογευματινό και δείπνο Παρασκευής
Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και δείπνο Σαββάτου
Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό Κυριακής
Μετακινήσεις σε μέρη ενδιαφέροντος
Αναμνηστικά της Συνάντησης
Έξοδα Διαμονής
Έξοδα Υλικού Προγράμματος

Η οικονομική συμμετοχή μπορεί να κατατίθεται στην Οικονομική Υπηρεσία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ή στον τραπεζικό λογαριασμό 362-002002-004000 της ALPHA ΒΑΝΚ (IBAN: GR40 0140 3620 3620 02002004 000), αναγράφοντας ως αιτιολογία «7ΠΣΚΛ - Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα».

Μετά την κατάθεση της οικονομικής συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώνετε ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη διεύθυνση:


Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 15η Μαρτίου 2019.

Στην παραπάνω οικονομική συμμετοχή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος μετακίνησης προς και από την Κύπρο. Η επιλογή των κατάλληλων δρομολογίων για τη μετάβαση και την επιστροφή από την Κύπρο έγκειται στον κάθε συμμετέχοντα, γιατί, εξάλλου, όποιος το επιθυμεί μπορεί να παραμείνει για περισσότερες ημέρες, μιας και την επομένη της συνάντησης ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα.

Ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων, το Σ.Ε.Π θα μεριμνήσει για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ομαδική κράτηση εισιτηρίων (λεπτομέρειες θα λάβουν οι συμμετέχοντες από την οργανωτική επιτροπή της Συνάντησης). Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σε ομαδική κράτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη επιλογή στην παραπάνω ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν το αργότερο έως και 15 Ιανουαρίου 2019.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο Προσκοπικό Κέντρο και το Πρόγραμμα της Συνάντησης θα λάβουν οι συμμετέχοντες από την οργανωτική επιτροπή της Συνάντησης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: [email protected] ή τηλεφωνικά με τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. κ. Κλήμη Τοσουνίδη (6947 776614).

Την Οργανωτική Επιτροπή της Συνάντησης, αποτελούν οι κ.κ.:
Κλήμης Τοσουνίδης, Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.
Μαρία Αντύπα, Αναπληρώτρια Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.
Χρήστος Καψάλης, Αναπληρωτής Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.
Ηρόδοτος Μιχαήλ, Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε./Σ.Π.Κ
Αντρέας Πεττεμερίδης, Έφορος στην Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε./ Σ.Π.Κ
Μαρία Φώτου, Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Νοτίου Αττικής
Αγγέλικα Μυλώνη, Έφορος Εκπαίδευσης Π.Ε. Αθηνών

Μετά την Καλλιπεύκη Ολύμπου, τον Παρνασσό, τον Παράδεισο Ρεθύμνου, τα Χάνια Πηλίου, τον Διόνυσο Αττικής, τη Θεσσαλονίκη, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε την χαρά του Λυκοπουλισμού μαζί με τους Αδελφούς Προσκόπους από την Κύπρο. Γιατί τελικά το παιχνίδι δεν έχει ούτε σύνορα, ούτε χρώμα, ούτε θρησκεία. Έχει μόνο παιδιά!

Σας περιμένουμε να ζήσουμε τρεις ημέρες γεμάτες όμορφες στιγμές, μέσα από παιχνίδια, τραγούδια, ανταλλαγές ιδεών και κουλτούρας.

#μην_το_χάσεις


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 102_2018.pdf