Πανελλήνια Συνάντηση Αρχηγών Προσκοπικών Κέντρων – Πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/04/2018
A/A: 37 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Προσκοπικών Κέντρων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 27/12.3.2018, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες που αφορούν στην Πανελλήνια Συνάντηση Αρχηγών Προσκοπικών Κέντρων, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Απριλίου 2018, στο Π.Κ. «Θεόδωρος Λίτσας», στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Α. Πρόγραμμα
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Συνάντησης, η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 του Σαββάτου 21/4/2018 και θα λήξει στις 16:00 της Κυριακής 22/4/2018.

Β. Κόστος συμμετοχής
Η Συνάντηση δεν θα έχει κόστος για τους συμμετέχοντες, καθώς η τροφοδοσία καλύπτεται από την Γενική Εφορεία και η διαμονή στο Κέντρο από την Περιφερειακή Εφορεία Θεσσαλονίκης.

Γ. Μετακίνηση Συμμετεχόντων
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των ιδίων. Η δαπάνη της μετακίνησης των συμμετεχόντων καλόν είναι να καλυφθεί από τις αρμόδιες Ε.Κ.Σ. των Περιφερειακών Εφορειών.
Υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης με τον Έφορο Προσκοπικών Κέντρων Γ.Ε., να μετακινηθούν από την Αθήνα όσοι ενδιαφέρονται με τα βαν της Κεντρικής Διοίκησης.    

Δ. Λοιπές πληροφορίες
1.    Τα Στελέχη των Προσκοπικών Κέντρων θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει μία μικρής διάρκειας παρουσίαση για τα Κέντρα τους με φωτογραφίες και υλικό που θα ήταν χρήσιμο να δείξουν στη Συνάντηση
2.    Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εφόδια διανυκτέρευσης (σε κρεβάτι) 
3.    Οι συμμετέχοντες θα φέρουν κατά τη Συνάντηση την Προσκοπική Στολή

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν και σας περιμένουμε στον όμορφο Χορτιάτη να σχεδιάσουμε το μέλλον των Κέντρων μας, με σκοπό την ανάπτυξη τόσο των ιδίων όσο και του Προσκοπικού Προγράμματος γενικότερα.



Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 37_2018.pdf
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ 2018.pdf