Βραβεία εις μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΕΡΣΗ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 21/12/2017
A/A: 127 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε υλοποίηση της Ανακοίνωσης 114/8.11.2017, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε τρεις (3) νέους και νέες που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. 

Η Επιτροπή επέλεξε τους:
Φωτεινή Σταθάκη (41ο Σ.Π. Αμπελοκήπων, Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Αθηνών): Η Φωτεινή εισήχθη στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ηλίας Αγγελόπουλος (1ο Σ.Π. Αμαρουσίου, Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Αττικής): Ο Ηλίας εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη. 

Σωτήριος Μαυρομάτης (1ο Σ.Ν/Π. Νέας Αρτάκης, Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Στερεάς Ελλάδος & Εύβοιας): Ο Σωτήρης εισήχθη στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 127_2017.pdf