Οι Πρόσκοποι συμμετέχουν στη δράση “Let’s Do It Greece”

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 24/01/2018
A/A: 12 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Περιβάλλοντος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενεργό κοινωνική προσφορά και δράση, αποφάσισε να συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στη δράση “Let’s Do It Greece”.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για όγδοη συνεχή χρονιά η δράση “Let’s Do It Greece”, η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, που έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός είναι μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το σύνθημα της δράσης είναι:
 «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις. Συντονιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα. Εσύ είσαι μέσα;»
Σε αυτή την προσπάθεια, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα συμμετέχει ενεργά! Παρακαλούμε τα Προσκοπικά Συστήματα να ενημερώσουν τον/την Περιφερειακό τους Έφορο για τις δράσεις που επιθυμούν και προγραμματίζουν να υλοποιήσουν και στη συνέχεια να συμπληρώσουν το έντυπο που είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://letsdoitgreece.org/δήλωστε-συμμετοχή. Για να συμπεριληφθούν οι δράσεις στον χάρτη του Let’s Do It Greece, θα πρέπει να συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα (πατήστε http://letsdoitgreece.org/map/).

Το έντυπο συμμετοχής πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ιδέες για δράσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Όλγα Γαλανοπούλου (τηλ: 6979129376, mail: [email protected]).


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12_2018.pdf