Νικητής η 11αδα προσφοράς και εθελοντισμού στο «Ελλάδα-Εσθονία»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 01/09/2017

Νέο
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Νικήτρια στην προσφορά και τον εθελοντισμό αναδείχτηκε η Εθνική Ελλάδος παρά την ισοπαλία στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Εσθονία.

Η γαλανόλευκη αγωνίστηκε με… συμπαίκτες οι οποίοι βάζουν γκολ στο γήπεδο της προσφοράς και του εθελοντισμού, μετά από πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αφιερώσει την αναμέτρηση στην ανιδιοτελή συνεισφορά ιδρυμάτων και σωματείων που διακρίνονται για το έργο που επιτελούν για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Περίπου 90 μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων μαζί με μέλη ακόμη 10 φορέων, με το κεντρικό μήνυμα της ΕΠΟ «Είμαστε στο ίδιο γήπεδο», βρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη κοινωνική εξέδρα της θύρας 17 όπου χειροκροτήθηκαν τόσο από την εθνική αντιπροσωπεία όσο και από τους 12.000 φιλάθλους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με στόχο την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του αθλήματος και την προώθηση ευγενών αξιών για μια καλύτερη πορεία προς το αύριο.


Η 11άδα της ζωής
1. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων: «Έσο έτοιμος»
2.Το Χαμόγελο του Παιδιού: «Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού»
3. Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος: «Μην μένεις θεατής, γίνε και εσύ εθελοντής πυροσβέστης»
4. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι»
5. Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών: «Μοιράσου τη ζωή»
6. ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»: «Ουσία είναι η ζωή»
7. Ελπίδα: «Ελπίδα ζωής»
8. Αποστολή: «Βοήθησε κι εσύ ν’ αλλάξει η ζωή μας»
9. Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος: «Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!»
10. WWF Ελλάς: «Προστατεύουμε την κληρονομιά μας, σχεδιάζουμε το μέλλον μας»
11. Φλόγα: «Αγάπη δίχως όρους»