9ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 24/10/2023
A/A: 91 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκόπων

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η Εφορεία του Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. διοργανώνει το προσεχές καλοκαίρι το 9ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών. Το Τζαμπορέτο θα πραγματοποιηθεί στο Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτριος «Ραν» Αλεξάτος» στην Περδικόβρυση Παρνασσού, από την 26η Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Στόχοι της δράσης είναι:
η ενδυνάμωση και η ενίσχυση των Στελεχών των Ενωμοτιών μας και κατ’ επέκταση η ενίσχυση του Κατ’ Ενωμοτίες Συστήματος, μέσω ενός πολύπλευρου συνόλου δραστηριοτήτων,
η τόνωση του ενδιαφέροντος των μεγαλύτερων σε ηλικία Προσκόπων που διανύουν την τελευταία τους χρονιά στην Ομάδα και μεταβαίνουν στην Κοινότητα Ανιχνευτών, προετοιμάζοντάς τους για ένα δυναμικό ξεκίνημα,
η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης μεταξύ των Στελεχών των Ενωμοτιών μας και
η μαζική παρουσία και προβολή της Προσκοπικής Κίνησης.

Παράλληλα η δράση αποσκοπεί στο να φέρει κοντά τα Ενήλικα Στελέχη του Κλάδου Προσκόπων, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και βιωμάτων με σκοπό τη βελτίωση του Προσκοπικού Προγράμματος.

Αρχηγός της Δράσης ορίζεται ο Έφορος Κλάδου Προσκόπων της Γενικής Εφορείας, κος Αναστάσιος Τσιμπλάκης. Η διοργάνωση και προετοιμασία της πανελλήνιας δράσης λαμβάνει χώρα υπό την εποπτεία του Γενικού Εφόρου.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία, Ενωμοτάρχες, Υπενωμοτάρχες και Ενήλικα Στελέχη του Κλάδου Προσκόπων απ’ όλη την Ελλάδα, να βρεθούν μαζί, να δημιουργήσουν φιλίες και να ζήσουν στιγμές μοναδικές που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους την ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τις δηλώσεις και το κόστος συμμετοχής θα γνωστοποιηθούν σύντομα σε επόμενη ανακοίνωση.




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 91_2023.pdf