10η Εκπαιδευτική Συνάντηση της Προσκοπικής Ομάδας Διάσωσης Άγριας Ζωής (Π.Ο.Δ.Α.Ζ.)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/10/2023
A/A: 85 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Περιβάλλοντος

H Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής που συντονίζεται από την Εφορεία Εφαρμογής Προγραμμάτων Περιβάλλοντος Γ.Ε. ολοκληρώνει τον κύκλο των Εκπαιδευτικών Συναντήσεων για το 2023, με την υλοποίηση της 10ης Εκπαιδευτικής Συνάντησης, που θα γίνει στην Πάτρα και απευθύνεται, κατά προτεραιότητα, στα ενήλικα μέλη του Σ.Ε.Π. από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου, με σκοπό να διευρύνει το δίκτυο Διασωστών Άγριας Ζωής που αριθμεί ήδη πάνω από 300 μέλη πανελλαδικά. 

Ο κύκλος της 10ης Εκπαιδευτικής Συνάντησης της ΠΟΔΑΖ θα υλοποιηθεί με μέριμνα της Π.Ε. Δυτικής Πελοποννήσου, το Σάββατο 4 (από 9:30 πρωί) και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 (ως 15:00 απόγευμα).

Τα Ενήλικα Στελέχη του Σ.Ε.Π., μέλη Προσκοπικών Δικτύων, μέλη Ε.Κ.Σ. και μέλη Ε.Π.Π. που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να φέρουν στη στολή τους το ειδικό διακριτικό, καλούνται να κάνουν αίτηση για την 10η Εκπαιδευτική Συνάντηση της ΠΟΔΑΖ έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, σε αυτό τον σύνδεσμο: https://forms.gle/N6rBEPBDayMwC1239

Η «Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής» εκφράζει, ως δομή, τη στρατηγική επιλογή και προσπάθεια του Σ.Ε.Π. για τη διεύρυνση των κοινωνικών παρεμβάσεων και συμμετοχικότητάς του αναφορικά με την περισυλλογή των τραυματισμένων, θηλαστικών, πουλιών, ερπετών, θαλασσίων οργανισμών κ.λπ. στη χώρα μας, αποτελώντας έναν σημαντικό συντελεστή για την προστασία της Άγριας Ζωής, συνεπικουρώντας τις Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και τα ΚΕ.Π.Ε.Α.Π. (Κέντρα Περίθαλψης Ειδών Άγριας Πανίδας).




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
14 ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
15 ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 85_2023.pdf