Καμπάνια Προβολής Σ.Ε.Π. 2023

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 07/09/2023
A/A: 72 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Σύμφωνα με το τριετές Σχέδιο Ανάπτυξης του Σ.Ε.Π. και με βάση στοιχεία που αντλήθηκαν από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, το Σ.Ε.Π. ξεκινά καμπάνια που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις και στις ανάγκες και τις προσδοκίες των νέων του σήμερα. Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του Σ.Ε.Π. και πραγματοποιείται με χρηματοδότηση του προγράμματος ΜοP. 

Η καμπάνια θα προβληθεί στοχευμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Youtube), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας και στα ηλεκτρονικά μέσα εφημερίδων μεγάλης επισκεψιμότητας. 

Η καμπάνια ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου. 

Όσες Περιφερειακές Εφορείες προγραμματίσουν δράσεις προβολής / εξωστρέφειας κατά τη χρονική περίοδο της καμπάνιας, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Κεντρική Διοίκηση, ώστε να ενισχυθεί η προβολή τους με στόχευση τοποθεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Ελίνα Γαλιώτου ([email protected]), το αργότερο μία εβδομάδα πριν από την πραγματοποίηση της δράσης. 

Το υλικό προβολής παρέχεται προς χρήση σε όλα τα Κλιμάκια και παροτρύνουμε όλους να το χρησιμοποιήσουν με σκοπό την κοινή και ενιαία εικόνα προς την κοινωνία. Για διευκρινίσεις και περαιτέρω υποστήριξη, μπορείτε να απευθύνεστε στην Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε, Βίκυ Χρυσίνη [email protected], Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Ελίνα Γαλιώτου – 2169007246 ή [email protected]


Φιλία, Υπευθυνότητα, Αξίες, Εφόδια, Ανήσυχο πνεύμα, Πάθος, Λαχτάρα για ζωή!


Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα Υλικά Επικοινωνίας :
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 72_2023-1.pdf