Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, μια διαδρομή ολοκληρώθηκε, μα μια άλλη αρχίζει με τα όνειρα σας για πλοηγό!

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 01/06/2023
A/A: 53 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Αγαπητές μου Ανιχνεύτριες, Αγαπητοί μου Ανιχνευτές,

Πρώτη Ιούνη, Πρώτη μέρα Καλοκαιριού… Μα κάποιους και κάποιες από εσάς να σας βρίσκει πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες σε άλλη μια καλοδουλεμένη παράστασή σας! Έχετε δουλέψει πολύ, έχετε στερηθεί πολλά! Το Ακροατήριο γεμάτο από πρόσωπα αγαπημένα Γονείς, Κηδεμόνες, Εκπαιδευτικοί, Ενήλικα Στελέχη της Κίνησης και Φίλοι σας, όλοι μας έτοιμοι να σας χειροκροτήσουμε, να σας αγκαλιάσουμε και να νοιώσουμε υπερήφανοι για την ερμηνεία σας. 

Είναι η πρώτη, αλλά όχι η μοναδική παράσταση της ζωής σας. Συμμεριζόμαστε την κάθε αγωνία σας και αφουγκραζόμαστε τις καρδίες σας που χτυπούν δυνατά! Το άγχος που ίσως σας πολιορκεί ας γίνει δημιουργία. Δίπλα σας υπάρχουμε όλοι εμείς, η κοινωνία των Ανθρώπων που πάντα θα σας στηρίζουμε! 

Καλή επιτυχία από όλους εμάς, είμαστε σίγουροι ότι η νηφάλια σκέψη σας, η νεανική σας διάθεση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα είναι τα εφόδια που θα σας συντροφεύσουν, μαζί με εμάς, σε όλη την παράσταση!

Να ξέρετε ότι είστε ήδη νικητές, γιατί εσείς το αποφασίσατε και εσείς το παλεύετε!

Να θυμάστε ότι καμία μάχη κερδισμένη ή χαμένη δεν ορίζει από μόνη της την πορεία της ζωής σας.

Να είστε για πάντα αυτά τα ανέμελα παιδιά, με το χαμόγελο στα χείλι που θα αλλάξετε τον Κόσμο μας!

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 53_2023.pdf