«Θησαυρός»: Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη για το Προσκοπικό Πρόγραμμα

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 26/05/2023
A/A: 50 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Ο «Θησαυρός» είναι μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για το Προσκοπικό πρόγραμμα. Η βάση είναι οργανωμένη σε συλλογές, διαθέτει μηχανή αναζήτησης και δυνατότητα για κείμενο, εικόνες, βίντεο και αρχεία για κάθε υλικό.

Οι πρώτες συλλογές του «Θησαυρού» είναι τα «365 Προσκοπικά Παιχνίδια», τα «Προσκοπικά Τραγούδια με συγχορδίες για κιθάρα» και τα σχεδόν 600 «Παιχνίδια Πάντα Πάντα Πάντα». Η επόμενη συλλογή θα ανέβει σύντομα και θα είναι οι «Μεγάλες Κατασκευές». Και έπεται συνέχεια…

Καλούνται όλα τα Ενήλικα Στελέχη μας να ανοίξουν το σεντούκι και να ανακαλύψουν τον κρυμμένο Θησαυρό στη διεύθυνση: https://www.scout-treasure.gr/





Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του «Θησαυρού» είναι δυναμική. Θα εμπλουτίζεται συνεχώς, με στόχο να διευκολύνει τα Ενήλικα Στελέχη μας με ιδέες και υλικό για τις δράσεις των Τμημάτων τους, αρχής γενομένης από τις φετινές Κατασκηνώσεις, ΜΔΥ και Ταξίδια.

Η ενέργεια συμπεριλαμβάνεται στο «Ετήσιο Σχέδιο Δράσης για την Ανάπτυξη του Σ.Ε.Π.» και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «MoP 2023 - Youth Program Review», το οποίο εξασφάλισε το Σ.Ε.Π. για την Αναθεώρηση του Προσκοπικού Προγράμματος.

Καλές Κατασκηνώσεις, καλές Μεγάλες Δράσεις και Ταξίδια!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 50_2023.pdf