74 η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 15/05/2023
A/A: 45 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης


Αγαπητοί µου Πτυχιούχοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι η 74η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, μετά των συνοδών τους. 

Η συνάντηση πρόκειται να διεξαχθεί στο Μαραθώνα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής

Τον Αύγουστο του 1963, στο Μαραθώνα φιλοξενήθηκε το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη, στο οποίο συμμετείχαν 11.000 Πρόσκοποι από 89 χώρες του κόσμου, εκ των οποίων πάνω από 1.000 ήταν Έλληνες Πρόσκοποι και η συγκεκριμένη δράση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της συμπλήρωσης 60 ετών από τη διεξαγωγή του.

Η 74η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου με την Τελετή Απονομής στους νέους και τις νέες Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα ακολουθήσει πρόγραμμα για όλους τους Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Την ευθύνη οργάνωσης της Συνάντησης έχει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Αττικής.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα λεπτομερής ανακοίνωση με το πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε όλους, σε άλλη μία όμορφη γιορτή της εκπαίδευσης, όπου θα χειροκροτήσουμε τους νέους Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους.




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 45_2023.pdf