Προτεινόμενες δράσεις Τμημάτων για την υλοποίηση του εορτασμού 60 χρόνων από το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 10/04/2023
A/A: 37 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 60 χρόνια από το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη, οι Εφορείες Κλάδου Λυκοπούλων και Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. ετοίμασαν και σας παρουσιάζουν δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα Τμήματά μας πανελλαδικά, με τις οποίες τα Λυκόπουλα και οι Πρόσκοποί μας θα εμπεδώσουν το μεγάλο προσκοπικά ιστορικό γεγονός και παράλληλα θα αποκομίσουν χρήσιμες γνώσεις.

Ειδικότερα, επισυνάπτονται στην παρούσα:

(α) Πρόταση Μηνιαίου Θέματος «Ας ξανακάνουμε το ταξίδι…» για τις Αγέλες Λυκοπούλων, με την Ιστορία – πλαίσιο, καθώς και τέσσερα (4) υποδείγματα δράσεων και

(β)  Ενωμοτιακό αρθρωτό παιχνίδι με τρεις (3) προκλήσεις. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Δέσποινα Παπαθεοδούλου και τους κ.κ. Ρομπέρτο Άνδροβιτς και Πέτρο Ξανθάκο για τη συνδρομή τους στην εκπόνηση των πιο πάνω προτάσεων.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στα Λυκόπουλα και τους Προσκόπους μας να βιώσουν, μέσα από τις δράσεις τους, 60 χρόνια μετά το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 37_2023.pdf
ΑΝ.37_ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ απο την αρχή ...Ιστορία Πλαίσιο.doc
ΑΝ.37_ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.doc
ΑΝ.37_ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ.docx
ΑΝ.37_ΕΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ -ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ.doc
ΑΝ.37_ΕΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ.doc
ΑΝ.37_ΕΝΩΜΟΤΙΑ ΤΖΑΜΠΟΡΗ 1963.pdf
ΑΝ.37_ΤΥΠΙΚΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.doc