8η Πανελλήνια Συνάντηση Ενήλικων Στελεχών Κλάδου Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 10/03/2023
A/A: 21 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

Αγαπητοί μου, 

Ήρθε η ώρα μετά από αρκετό καιρό να βρεθούμε από κοντά. Λίγες μέρες όπου μπορούμε να κουβεντιάσουμε με φίλους, να συζητήσουμε για το αύριο του Κλάδου Λυκοπούλων, να παίξουμε με κέφι και σίγουρα να περάσουμε αξέχαστα!

Η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Ενήλικων Στελεχών Κλάδου Λυκοπούλων είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί. Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2023 στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.


Τα ενδιαφερόμενα Ενήλικα Στελέχη & Μέλη Προσκοπικών Δικτύων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνάντηση, θα πρέπει μέχρι τις 23 Μαρτίου 2023 να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Αίτηση συμμετοχής 

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι να έχετε απογραφεί για το έτος 2023 και να έχετε καταβάλει την οικονομική σας συμμετοχή όπως περιγράφεται παρακάτω:
Ποσόν συμμετοχής Βαθμοφόρων από Ηπειρωτική Ελλάδα: € 35,00
Ποσόν συμμετοχής Βαθμοφόρων από Νησιωτική Ελλάδα: € 24,50 
Το ποσό συμμετοχής καλύπτει τη διατροφή, υλικά προγράμματος και τα αναμνηστικά της δράσης. 

Η πληρωμή του ποσού συμμετοχής θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω τραπέζης και μόνο με χρήση κωδικού πληρωμής RF. Η δημιουργία κίνησης πληρωμής και κωδικού RF, καθώς και η υποβολή της θα γίνεται από την πλατφόρμα e-sep (https://e-sep.eu/app/members/web/jamboree/payment/list),στην οποία έχει προστεθεί καινούργια επιλογή στις Πανελλήνιες Δράσεις «8ηΠανελλήνια Συνάντηση Ενήλικων Στελεχών Κλάδου Λυκοπούλων». 

Ο Αρχηγός Συστήματος ή ο Περιφερειακός Έφορος κάθε ΕνήλικουΣτελέχους που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη δράση, μπορεί να δημιουργήσει εντολήπληρωμής πατώντας στον πιο πάνω σύνδεσμο και μπαίνοντας από τον λογαριασμό τουστο e-sep. Στη συνέχεια επιλέγει «Δημιουργία» -> «Επιλογήυπάρχουσας Πανελλήνιας Δράσης» -> «8η Πανελλήνια ΣυνάντησηΕνήλικων Στελεχών Κλάδου Λυκοπούλων» -> «Επιλογή Κλιμακίου» -> «ΚανονικήΣυμμετοχή» ή Συμμετοχή με έκπτωση νησιωτικότητας» -> Επιλέγουμε το όνομα τουΕνήλικου Στελέχους στην «Προσθήκη Μέλους» και πατάμε το κουμπί «Προσθήκη ->Συμπληρώνουμε το ποσόν συμμετοχής -> Πατάμε το κουμπί «Αποθήκευση». Κατόπιντο σύστημα παράγει κωδικό RF για το ποσό. Όταν το ποσό πληρωθεί στην τράπεζα,μετά από 24-48 ώρες επιβεβαιώνονται αυτόματα οι πληρωμές των συμμετεχόντων.


Η γραμματεία της 8ης Πανελλήνια Συνάντηση Ενήλικων Στελεχών Κλάδου Λυκοπούλων θα σας περιμένει το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου 2023 από τις 11:00, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι. 
Η Συνάντηση θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 2 Απριλίου 2023 στις 16:00 το απόγευμα. 
Μετά τη λήξη υποβολής αιτήσεων, οι συμμετέχοντες, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) για το Πρόγραμμα της Συνάντησης, εφόδια και επιπλέον λεπτομέρειες της Συνάντησης.

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά και να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη παράδοση που έχει ξεκινήσει ο Κλάδος Λυκοπούλων από το 2004 με την
1η Πανελλήνια Συνάντηση με τίτλο «Όλοι Μόγλη». 

Από τον Μόγλη στην “Wednesday” λοιπόν. 

Καλή αντάμωση,


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21_2023.pdf