25 νέες Ερασιτεχνικές Ασχολίες

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 12/01/2023
A/A: 3 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

Οι Ερασιτεχνικές Ασχολίες μέσα από το πρόγραμμά μας μπορούν να προσφέρουν στα Λυκόπουλά μας νέα ενδιαφέροντα, καινούριες γνώσεις, νέες κλίσεις που μπορεί στο μέλλον να αποτελέσουν στοιχεία επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και να τα παροτρύνουν να παρουσιάσουν κάτι καινούριο στην υπόλοιπη Αγέλη Λυκοπούλων. 

Μιας και η Κίνησή μας δεν μένει στάσιμη, έτσι και εμείς προσαρμόσαμε τα σημερινά δεδομένα με αποτέλεσμα την αναπροσαρμογή ορισμένων από τις ήδη υπάρχουσες καθώς και την ανανέωση παλαιότερων με 25 νέες Ερασιτεχνικές Ασχολίες. 

Το νέο βιβλίο των Ερασιτεχνικών Ασχολιών για τα Ενήλικα Στελέχη αποτελεί ένα εργαλείο, το οποίο μπορεί να μετατρέψει μία σειρά παιχνιδιών σε μία ένσκοπη δραστηριότητα για το Τμήμα.

Το νέο βιβλίο διατίθεται από το Προσκοπικό Πρατήριο, ενώ έχει ήδη σταλεί ένα δωρεάν αντίτυπο σε κάθε Αγέλη Λυκοπούλων, δια των Περιφερειακών Εφορειών.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3_2023.pdf