Βραβεία εις μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΕΡΣΗ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 27/12/2022
A/A: 122 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος


Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 107/2.11.2022, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε νέους και νέες Μέλη της Κίνησης, που εισήχθησαν σε σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. 

Η Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στην ως άνω Ανακοίνωση, επέλεξε τους:

Μάριο Βασιλάκη (1ο Σ.Π. Χίου, Περιφερειακή Εφορεία Χίου): Ο Μάριος εισήχθη 3ος στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ιάσωνα Κολυβά (4ο Σ.Π. Νέας Σμύρνης, Περιφερειακή Εφορεία Νότιας Αττικής): Ο Ιάσων εισήχθη 1ος στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Μαρία-Μαρίνα Μοναχού (4ο Σ.Ν/Π. Ρεθύμνου, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Κρήτης): Η Μαρία-Μαρίνα εισήχθη 1η στην Παιδαγωγική Σχολή Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Επίσης, η Επιτροπή βραβεύει δύο νέους που εισήχθησαν σε σχολές ακριτικών περιοχών και συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με την Κίνηση στον τόπο φοίτησής τους:

Ειρήνη Κοντοβουνήσιου (2ο Σ.Π. Κηφισιάς, Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής): Η Ειρήνη εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Αλεξανδρούπολη).

Κωνσταντίνο Μπουντούκο (9ο Σ.Π. Βόλου, Περιφερειακή Εφορεία Μαγνησίας): Ο Κωνσταντίνος εισήχθη στη Σχολή Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χίος).

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 122_2022.pdf