Ανανέωση πιστοποίησης των Ναυτοπροσκοπικών Εκπαιδεύσεων από τον Lloyd’s Register

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/09/2022
A/A: 90 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από το 2016 έχει πιστοποιηθεί ως οργανισμός που παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση, όπως επίσης και για τον τρόπο που υλοποιούνται οι Εκπαιδεύσεις:
Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους
Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους.

Η ως άνω πιστοποίηση ανανεώνεται κάθε χρόνο με επιθεώρηση (audit) από την εταιρεία Lloyd’s Register, στην οποία διαπιστώνεται ότι οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται σύμφωνα με τα πρότυπα και τα προβλεπόμενα στον επίσης πιστοποιημένο Κανονισμό Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ενήλικων Μελών Σ.Ε.Π.

Έτσι και φέτος, η Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. σε συνεργασία με την Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. κατάφεραν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς την ετήσια επιθεώρηση και ως εκ τούτου ανανεώθηκε για ακόμα ένα έτος η πιστοποίηση και η διατήρηση του Πιστοποιητικού.

Η πιστοποίηση αποτελεί ευγενική χορηγία της Hellenic Lloyd’s S.A. προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ενώ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός ότι αυτή η πιστοποίηση προέρχεται από τον παλαιότερο και έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους νηογνώμονες διεθνώς.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που η Hellenic Lloyd’s S.A. στηρίζει το έργο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθειά του να εκπαιδεύει και να προάγει στα μέλη μας τις αξίες της ναυτοσύνης και της ευγενούς άμιλλας.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 90_2022.pdf