Συνεργασία με ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 09/08/2022
A/A: 88 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και συγκεκριμένα οι Εφορείες Κλάδου Ανιχνευτών και Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. / Σ.Ε.Π. συμπράττουν με έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° και προσφέρουν σε τέσσερις νέους ή νέες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους σπουδάζοντας με υποτροφία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τους ενδιαφέρει σε μια από τις επτά πόλεις που έχει παρουσία. 

Κάθε υποτροφία έχει ύψος 2.000€ και θα δοθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 ζωντανά από τα κανάλια του Σ.Ε.Π. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πως συμμετέχει κανείς στη κλήρωση;

Βήμα 1ο: Να είναι απογεγραμμένο Μέλος του Σ.Ε.Π. για το 2022 Ανιχνευτής/τρια, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου ή Ενήλικο Στέλεχος.

Βήμα 2ο: Κάνει ένα story ή post στο Facebook ή το Instagram που αφηγείται μια ιστορία, δική του/της ή μια που τον/την έχει εμπνεύσει, όπου ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα βάζοντας hashtag #ScoutsOfGreece και #IekDelta360 ή στέλνει ένα email στα: [email protected] ή [email protected] με αντίστοιχο περιεχόμενο που θα δημοσιευθούν στο blog του Σ.Ε.Π.

Βήμα 3ο: Συμπληρώνει αίτηση συμμετοχής στην φόρμα που βρίσκεται https://www.iekdelta360.gr/proskopoi-contest

Σκοπός της δράσης είναι να ενθαρρύνει νέους Προσκόπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους στην εκπαίδευση και τον επαγγελματικό στίβο και να μοιραστούν μια «ιστορία ονείρων» με άλλους συνομηλίκους τους.

Ο Προσκοπισμός ως μια παγκόσμια εκπαιδευτική κίνηση που κατά βάση θέλει να εφοδιάζει νέες και νέους με δεξιότητες για τη ζωή τους εγκαινιάζει μια συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαθέτει τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές υποδομές Επαγγελματικής Κατάρτισης, κορυφαίους επαγγελματίες – εκπαιδευτές και τη δυναμική σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω των Γραφείων Σταδιοδρομίας σε 7 μεγάλες ελληνικές πόλεις. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° προσφέρει, πρακτικές σπουδές, κατάρτιση και εξειδίκευση, με τις συνθήκες που κάθε νέος επαγγελματίας θα συναντήσει στην πραγματική αγορά και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε κάθε σπουδάστρια και κάθε σπουδαστή ποιοτική κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Είναι χιλιάδες οι Πρόσκοποι που βρίσκονται στο μεταίχμιο αποφάσεων για τη ζωή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο και ελπίζουμε κάποιους/ες από εσάς αυτή η δράση να αποτελέσει εφαλτήριο για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88_2022.pdf