Ανιχνευτικό Εργαστήριο Σκαπανικής και μεγάλων κατασκευών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 15/07/2022
A/A: 83 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών

Η Σκαπανική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Προσκοπικής Tεχνικής, με την οποία τα μέλη της Προσκοπικής Kίνησης έρχονται σε επαφή από πολύ νεαρή ηλικία γνωρίζοντας καλά πως είναι το μέσον για μία πιο άνετη διαβίωση στην ύπαιθρο. Μεγαλώνοντας, μεγαλώνουν όμως και οι απαιτήσεις για πληρέστερη εικόνα και γνώση αυτής της τεχνικής.

Για τον λόγο αυτό και εν όψει της 6ης Πανελλήνιας Μεγάλης Δράσης Ανιχνευτών ΕΛΠΙΔΑ 2022, στην ευρύτερη περιοχή της Ρούμελης, η Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. διοργανώνει Ανιχνευτικό εργαστήριο Σκαπανικής και μεγάλων κατασκευών. 

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία Βρύζες από την 30η Ιουλίου έως την 2α Αυγούστου 2022. Υπέυθυνος του Εργαστηρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Ιωσηφίδης και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των € 10,00 χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών. 

Το συγκεκριμένο Εργαστήριο θα είναι μία πολύ δυνατή βιωματική εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα/συμμετέχουσα  διότι θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο δράσης των Προσκόπων, τη φύση, σε πραγματικές συνθήκες πράξης και εφαρμογής.

Οι αιτήσεις αφού υπογραφούν από τους γονείς ή κηδεμόνες των συμμετεχόντων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στον Αναπληρωτή Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών κ. Πάρη Μακρή στο [email protected].
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974109957.

Λόγω του μικρού αριθμού των συμμετεχόντων (15 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Καλή αντάμωση!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
13 ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ
14 ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
15 ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 83_2022.pdf
ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ_ΣΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΑΠΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.doc