Αναβολή της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 12/05/2022
A/A: 61 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών

H Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. ανακοινώνει την αναβολή της συνάντησης Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών «2 know us better», η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/5/2022 στην περιοχή του Στομίου Αγιάς στο Νομό Λάρισας. 

Η δράση μεταφέρεται για τον Οκτώβριο και οι λεπτομέρειές της θα περιγραφούν σε μελλοντική ανακοίνωση. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση των Εφόρων Κλάδου Ανιχνευτών των Περιφερειακών Εφορειών.

Όσοι συμμετέχοντες έχουν καταθέσει το ποσόν της συμμετοχής, παρακαλούνται να απευθυνθούν στην υπεύθυνη επικοινωνίας της δράσης, κ. Δάφνη Καμπανάρη ([email protected]) στέλνοντας με μήνυμα το ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού και φωτογραφία ή σάρωση του καταθετηρίου για να επιστραφούν τα χρήματα.




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 61_2022.pdf