3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 05/05/2022
A/A: 56 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών

H Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών, στις 14-15 Μαΐου 2022 στο Στόμιο Αγιάς στα παράλια του νομού Λάρισας: https://maps.app.goo.gl/7euaPhdgwKZdW7Tb7

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών είναι μία προσπάθεια του Κλάδου Ανιχνευτών, που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της γνωριμίας όλων των Βαθμοφόρων που παίζουν και βιώνουν άμεσα το ανιχνευτικό παιχνίδι αλλά και της επικοινωνίας-στήριξης ενός κοινού οράματος.

Υπενθυμίζεται ότι στη Συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Βαθμοφόροι Κοινοτήτων ή Αρχηγοί Συστήματος που ασκούν καθήκοντα Αρχηγού Κοινότητος, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών ή Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών, που έχουν υποβάλλει ήδη αιτήσεις και όσοι συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 36/2022 παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.

Κάθε συμμετέχων θα συνδράμει στη δράση με το ποσόν των τριάντα Ευρώ (€ 30,00), το οποίο καλύπτει έξοδα πλήρους διατροφής (βραδινό, πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό), διαμονής (σε camping), προγράμματος και αναμνηστικών. 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται σε μορφή google forms στον παρακάτω σύνδεσμο: 


Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί e-mail στο [email protected], με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και το φωτοαντίγραφο κατάθεσης ολόκληρου του ποσού συμμετοχής, στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHABANK με ΙΒΑΝ: GR02 0140 3620 3620 0200 2004 878 (στην αιτιολογία πρέπει να αναγραφεί «2kusb3-ΕΠΩΝΥΜΟ»).

Όσοι έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και καταθέσει το ποσό στην τράπεζα θα πρέπει να συμπληρώσετε εκ νέου την αίτηση και να στείλετε ένα email στο [email protected] προκειμένου να σας επιστραφεί η διαφορά χρημάτων.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών και οι Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος όλων των Περιφερειακών Εφορειών θα παραλάβουν ενημερωτικό - διαφημιστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της δράσης, Δάφνη Καμπανάρη (6936068346). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο [email protected].



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 56_2022.pdf