73 η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/04/2022
A/A: 49 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης


Αγαπητοί µου Πτυχιούχοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι η 73η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2022. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, μετά των συνοδών τους. 

Η συνάντηση πρόκειται να διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, μία από τις όμορφες πόλεις των συνόρων μας.

Η 73η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου με την Τελετή Απονομής στους νέους και τις νέες Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 θα ακολουθήσει πρόγραμμα για όλους τους Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. 

Την ευθύνη οργάνωσης της Συνάντησης έχει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα λεπτομερής Ανακοίνωση με το πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε όλους, σε άλλη μία όμορφη γιορτή της εκπαίδευσης, όπου θα χειροκροτήσουμε τους νέους Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49_2022.pdf