Εξυπηρέτηση Μελών Σ.Ε.Π. από τον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (Π.Ο.Ν.)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 17/03/2022
A/A: 35 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο της διεύρυνσης των ανταποδοτικών ωφελειών προς τα Μέλη της Προσκοπικής Κίνησης (Απογεγραμμένα με Προσκοπική Ταυτότητα), ανανεώθηκε η συνεργασία του Σ.Ε.Π. με τον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (Π.Ο.Ν.) και τα Μέλη της Προσκοπικής Κίνησης έχουν πρόσβαση στο πολυκατάστημα που διαθέτει στο Βοτανικό (Ιερά Οδός 102Α, ΤΚ 10447, Βοτανικός). 

Αποστολή του Π.Ο.Ν. (http://pon-hn.gr/), είναι η επωφελής προμήθεια τροφίμων, ειδών ατομικής και οικιακής χρήσεως, και στρατιωτικών στολών μετά των παρελκομένων τους, για την κάλυψη αναγκών τόσο των Πολεμικών Πλοίων και Ναυτικών Υπηρεσιών του Π.Ν., όσο και του Στρατιωτικού (εν ενεργεία και αποστρατεία) και Πολιτικού Προσωπικού του Π.Ν., ως και των τυχόν άλλων δικαιούμενων εξυπηρέτησης όπως πλέον και των μελών του Σ.Ε.Π. Το πολυκατάστημα λειτουργεί Τρίτη έως Παρασκευή από 13:30 έως 20:30 και Σάββατο από 09:00 έως 16:00. 

Τα Μέλη της Προσκοπικής Κίνησης θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού και τη δυνατότητα να προμηθεύονται αγαθά που διακρίνονται για την ποιότητά τους, την ανταγωνιστική τους τιμή και τη μεγάλη ποικιλία τους προσκομίζοντας στην πύλη του πολυκαταστήματος τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση και επιδεικνύοντας την Προσκοπική Ταυτότητα.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Κεντρική Διοίκηση υλοποιεί μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να προσφέρουν στα μέλη της όσο περισσότερες διευκολύνσεις γίνεται ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ασκούν απρόσκοπτα το λειτούργημα της εθελοντικής προσφοράς.




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 35_2022.pdf
ΑΝ.35_Υπεύθ. Δήλ.-Αίτηση Εισόδ.Φορέων στον ΠΟΝ(νέο).docx