3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 14/12/2021
A/A: 112 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών

H Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-16 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Park στον Βόλο.

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών είναι μία προσπάθεια του Κλάδου Ανιχνευτών, που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της γνωριμίας όλων των Βαθμοφόρων που παίζουν και βιώνουν άμεσα το ανιχνευτικό παιχνίδι αλλά και της επικοινωνίας-στήριξης ενός κοινού οράματος. 

Στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κοινοτήτων Ανιχνευτών μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Βαθμοφόροι Κοινοτήτων ή Αρχηγοί Συστήματος που ασκούν καθήκοντα Αρχηγού Κοινότητος, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών ή Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών, αρκεί να συμπληρώσουν το αργότερο μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2021, την Αίτηση Συμμετοχής. 

Κάθε συμμετέχων θα συνδράμει στη δράση το ποσόν των πενήντα πέντε Ευρώ (€ 55,00), το οποίο καλύπτει έξοδα πλήρους διατροφής (βραδινό, πρωινό, μεσημεριανό), διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο, προγράμματος και αναμνηστικών. Υπενθυμίζουμε πως επιπλέον από τα € 55,00, κάθε δίκλινο δωμάτιο θα πρέπει να υποβάλλει το ποσό των τριών Ευρώ (€ 3,00) ως τέλη διανυκτέρευσης κατά την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο. 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται σε μορφή google forms στο παρακάτω link: 

Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί e-mail στο [email protected], με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και το φωτοαντίγραφο κατάθεσης ολόκληρου του ποσού συμμετοχής, στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHABANK με ΙΒΑΝ: GR02 0140 3620 3620 0200 2004 878 (στην αιτιολογία πρέπει να αναγραφεί «2kusb3-ΕΠΩΝΥΜΟ»).

Μέσα στις επόμενες μέρες οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών και οι Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος όλων των Περιφερειακών Εφορειών θα παραλάβουν ενημερωτικό - διαφημιστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της δράσης, Δάφνη Καμπανάρη (6936068346). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο [email protected]Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 112_2021.pdf