Βραβεία εις μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΕΡΣΗ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/12/2021
A/A: 111 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος


Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 92/13.10.2021, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε τρεις (3) νέους και νέες Μέλη της Κίνησης, που εισήχθησαν σε σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. 

Η Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στην ως άνω Ανακοίνωση, επέλεξε τους:

Κωνσταντίνο Πανταζή (1ο Σ.Π. Χαλκίδας, Περιφερειακή Εφορεία Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας): Ο Κωνσταντίνος εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Μαρία – Αμαλία Σμυρνιούδη (1ο Σ.Ν/Π. Παλαιού Φαλήρου, Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού): Η Μαριλίτα εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Κωνσταντίνα Τσώκου (1ο Σ.Ν/Π. Νέας Αρτάκης, Περιφερειακή Εφορεία Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας): Η Κωνσταντίνα εισήχθη στη Σχολή Ικάρων.

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 111_2021.pdf