«Να βοηθώ» - Τρίτη αποστολή ενηλίκων στελεχών σε πυρόπληκτες περιοχές

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/09/2021
A/A: 70 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Στα πλαίσια του προγράμματος «Να βοηθώ» (Ανακοινώσεις 66/2021, 68/2001 και 69/2021), η Γενική Εφορεία προγραμμάτισε τις τρεις πρώτες αποστολές ενηλίκων στελεχών προς πυρόπληκτες περιοχές, για παροχή εθελοντικής εργασίας και βοήθειας στην αποκατάσταση των συνεπειών των τελευταίων καταστροφικών πυρκαγιών.

Σε συνέχεια των δύο πρώτων αποστολών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 27-28-29 Αυγούστου και στις 4-5 Σεπτεμβρίου, η τρίτη αποστολή στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10-11-12 Σεπτεμβρίου 2021 και θα αναχωρήσει από την Αττική. Επικεφαλής θα είναι η κ. Αγγέλικα Μυλώνη, Περιφερειακή Έφορος Αθηνών.

Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στις αποστολές βοήθειας του Σ.Ε.Π. στη Βόρεια Εύβοια έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων και για την τρίτη αποστολή έχει συμπληρωθεί. 

Και για την τρίτη αποστολή ισχύουν τα ακόλουθα:
Η μετακίνηση θα είναι οργανωμένη και το Σ.Ε.Π. θα καλύψει τα έξοδα του πούλμαν και τα βασικά γεύματα Σαββάτου και Κυριακής.
Όσοι και όσες έχουν δηλώσει συμμετοχή θα ενημερωθούν με mail για ώρες και τόπο αναχώρησης και επιστροφής, ατομικά εφόδια κ.α.

Τα ενήλικα στελέχη που έδωσαν το «παρών» στις δράσεις έμπρακτης εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης ξεπέρασαν τα 100 και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το προσωπικό παράδειγμα τήρησης της Υπόσχεσής μας.

Η φόρμα του ΜητρώουΕθελοντών για Έκτακτες Ανάγκες - «Να βοηθώ» παραμένει ενεργή, καθώς στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 70_2021.pdf