«Σημαίες, Σήματα και Χρώμα στο Ναυτοπροσκοπικό Σκάφος»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 14/05/2021
A/A: 33 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων

Με χαρά παρουσιάζουμε την έκδοση «Σημαίες, Σήματα και Χρώμα στο Ναυτοπροσκοπικό Σκάφος», την οποία επιμελήθηκε ο Βαθμοφόρος κ. Στράτος Μπουμπούκης, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά.

Η έκδοση αυτή αποτελεί μία όμορφη προσθήκη στην προσκοπική βιβλιογραφία μας, η οποία πέραν των χρήσιμων πληροφοριών που προσφέρει στον αναγνώστη, μέσα από τις πλημμυρισμένες με χρώμα σελίδες της μπορεί να αποτελέσει και μία σπουδαία πηγή έμπνευσης για όλα τα Ενήλικα Στελέχη μας για να σκεφτούν, να προετοιμάσουν και να υλοποιήσουν παιχνίδια και δράσεις με έντονο το ναυτοπροσκοπικό στοιχείο και την περιπέτεια, με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουμε το κέφι και την αγάπη για τη θάλασσα και τη ναυτοσύνη στα Λυκόπουλα, τους Προσκόπους, τους Ανιχνευτές και τα Μέλη των Προσκοπικών Δικτύων. 

Η έκδοση «Σημαίες, Σήματα και Χρώμα στο Ναυτοπροσκοπικό Σκάφος» είναι διαθέσιμη σε όλους μέσω της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π., στην ενότητα Περιοχή Μελών / ΕκδόσειςΣ.Ε.Π. / Προσκοπικό Πρόγραμμα.

Εύχομαι σε όλες και όλους να απολαύσουν την ανάγνωση και η «περατζάδα» του Στράτου να πετύχει τον σκοπό της!


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
14 ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 33_2021.pdf
ΑΝ.33_ΣΗΜΑΙΕΣ & ΣΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ.pdf