Βραβεία εις μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΕΡΣΗ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 05/01/2021
A/A: 2 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 114/16.11.2020, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε τέσσερις (4) νέους και νέες Μέλη της Κίνησης, που εισήχθησαν σε σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. 

Η Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στην ως άνω Ανακοίνωση, επέλεξε τους:

Αλεξία Αγγελίδου (1ο Σ.Π. Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης): Η Αλεξία εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα την Χίο.

Σοφία Ζαφειράκη (2ο Σ.Π. Πατρών, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Πελοποννήσου): Η Σοφία εισήχθη στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Ευφημία Ζώη (2ο Σ.Ν/Π. Χίου, Περιφερειακή Εφορεία Χίου): Η Ευφημία εισήχθη στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνος-Τριαντάφυλλος Λαμπρόπουλος (1ο Σ.Π. Χαϊδαρίου, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής): Ο Κωνσταντίνος-Τριαντάφυλλος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2_2021.pdf