Διαδικασίας Ανάδειξης Προσκόπων Έθνους 2020, λεπτομέρειες μετά την αναβολή της

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 14/12/2020
A/A: 121 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών

Όπως γνωρίζετε, στις 24-28 Οκτωβρίου 2020 είχε προγραμματιστεί η πραγματοποίηση της Διαδικασίας Ανάδειξης Προσκόπων Έθνους 2020 στην περιοχή της Φωκίδας, η οποία στη συνέχεια και για την αποφυγή του συγχρωτισμού λόγω της πανδημίας επρόκειτο να διεξαχθεί σε μικρότερες ομάδες, στις 24-26.10.2020 στο Προσκοπικό Κέντρο Συκιάς και στο Προσκοπικό Κέντρο Χορτιάτη και στις 31.10-2.11.2020 στο Προσκοπικό Κέντρο Παράδεισος και στο Προσκοπικό Κέντρο Μεσορρούγι, ωστόσο, λόγω της έξαρσης της πανδημίας εκείνη τη χρονική περίοδο κρίθηκε σκόπιμη η αναβολή της πραγματοποίησης της Διαδικασίας.

Η Διαδικασίας Ανάδειξης παραμένει σε εξέλιξη, καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί το σκέλος των παρουσιάσεων των υποψηφίων Προσκόπων Έθνους για τη ζωή τους στην Κοινότητα Ανιχνευτών. Πρόθεση της Εφορείας Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. παραμένει η ολοκλήρωση της Διαδικασίας με το σκέλος της εξερεύνησης, όταν αυτό καταστεί εφικτό λαμβανομένης της εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας, στο χρονικό διάστημα μέχρι την 31.5.2021.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κάποιος από τους υποψηφίους Προσκόπους Έθνους επιθυμεί να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Διαδικασία Ανάδειξης, παρακαλείται να ενημερώσει σχετικά την Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση explorers@sep.org.gr, δηλώνοντας ταυτόχρονα αριθμό IBAN τραπεζικού λογαριασμού, για την επιστροφή της οικονομικής συμμετοχής.

Εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης, συγχαίρω όλες και όλους τους υποψηφίους για την αξιοσημείωτη προσπάθειά τους, όπως αρμόζει σε μία και έναν μελλοντικό Πρόσκοπο Έθνους.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 121_2020.pdf