Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας

Press Office
Ημ/νια Δημοσίευσης: 28/09/2020

Δελτία Τύπου

«Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2020 σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα

Οι Έλληνες Πρόσκοποι διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά πανελλήνιο Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2020 και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τη δράση και τα προγράμματα της μεγαλύτερης εθελοντικής, παιδαγωγικής κίνησης για νέους στην πατρίδα μας και παγκόσμια.

Λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας και γιορτάζοντας τα 110 χρόνια Ελληνικού Προσκοπισμού, τα Προσκοπικά Συστήματα σε πάνω από 350 σημεία της ελληνικής επικράτειας προσκαλούν γονείς, νέους και παιδιά να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος! Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μοναδικά προσκοπικά παιχνίδια αλλά και να ενημερωθούν πως ο Προσκοπισμός επιδρά θετικά στη ζωή των νέων και πως οι Έλληνες Πρόσκοποι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου!

Κάθε ενδιαφερόμενος γονέας ή κηδεμόνας μπορεί με ευκολία να αναζητήσει το Προσκοπικό Σύστημα της περιοχής του μέσω του www.scoutsopenday.gr. Στην ειδική σελίδα θα εντοπίσει τη διεύθυνση που βρίσκεται το Προσκοπικό Σύστημα που συμμετέχει στο  Προσκοπικό Open Day, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του τοπικού υπεύθυνου, ο οποίος θα ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες της δράσης (ώρες πραγματοποίησης, πρόγραμμα κ.λπ.).

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου, οι Πρόσκοποι ανοίγουν τις Εστίες τους και σας περιμένουν..

***Εξαιρούνται λόγω έκτακτων μέτρων υγειονομικής προστασίας: Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ηρακλείου, Ζακύνθου, Λέσβου, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς και Δήμος Μυκόνου

Πληροφορίες για το Open Day: Κατερίνα Κοτσίνα (2169007246, 6939400415, [email protected]
Χάρτης Συστημάτων: www.sep.org.gr/el/normal/locations 


Επισυνάψεις

OPENDAY_SCOUTS-2.jpeg
OPENDAY_SCOUTS-3.jpg
OPENDAY_SCOUTS2020.jpg
ΔΤ - Πρόσκοποι Open Day 2020.docx