72η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/06/2020
A/A: 72 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι η 72η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2020 στα Ιωάννινα. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, μετά των συζύγων ή συνοδών τους.

Η 72η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου με την Τελετή Απονομής στους νέους και τις νέες Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 θα ακολουθήσει πρόγραμμα για όλους τους Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. 

Την ευθύνη οργάνωσης της Συνάντησης έχει η Εφορεία Εκπαίδευσης της Γενικής Εφορείας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Εφορείας Βορειοδυτικής Ελλάδος.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα λεπτομερής Ανακοίνωση με το πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 72_2020.pdf