Παράταση Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ σε συνεργασία με τη Vodafone

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 26/03/2020
A/A: 29 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε.93/4.12.2019, σας γνωρίζουμε ότι λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχει θεσπίσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ που υλοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τη Vodafone θα παραταθεί.

Συγκεκριμένα, λόγω της ισχύουσας απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και της αναστολής λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ορίζεται η 30η Ιουνίου 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα 20 Προσκοπικά Συστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν όπως κάθε χρόνο ένα χρήσιμο δώρο! Φέτος, το Σύστημα που θα έρθει πρώτο στην κατάταξη θα κερδίσει ένα drone και τα υπόλοιπα Συστήματα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 150€ για να προμηθευτούν ό,τι τους είναι απαραίτητο για τις δράσεις τους από το Προσκοπικό Πρατήριο.

Διαδικασία συμμετοχής:
- Συγκεντρώνετε όσα περισσότερα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (συσκευές, φορτιστές, μπαταρίες, hands free, καλώδια κ.λπ.).
- Μέχρι τις 30.6.2020, τα πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας).
- Γίνεται καταμέτρηση των αξεσουάρ& συσκευών.
- Συμπληρώνεται και σφραγίζεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος το σχετικό έντυπο (επισυνάπτεται).
- Αποστέλλετε το παραπάνω έντυπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση dxasilidi@sep.org.gr μέχρι τις 30.6.2020, μαζί με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδο ανακύκλωσης γεμάτο, μαζί με τα παιδιά του Συστήματος.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.sep.org.gr/vodafone.

Μένουμε Σπίτι…Συνεχίζουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι!

Καλή δύναμη σε όλες και όλους.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29_2020.pdf
ΑΝ.29_SCOUT RECYCLE_Vodafone_Flyer_A5.pdf
ΑΝ.29_SCOUT RECYCLE_Vodafone_ΑΦΙΣΑ.pdf
ΑΝ.29_KARTELA_ANAKYKLOSHS.pdf