Έναρξη εκ νέου διάθεσης της νέας Προσκοπικής Στολής

Διοικητικό Συμβούλιο
Date Issues: 12/09/2017
Nb: 94 / 2017




Σαςγνωρίζουμε ότι από την Τετάρτη 13.9.2017 η νέα Προσκοπική Στολή θα διατίθεταιεκ νέου από το Προσκοπικό Πρατήριο σε σημαντικά μειωμένη τιμή, κατόπιν έκπτωσηςπου αποδέχθηκε να προσφέρει ο προμηθευτής (ΕΛΒΕ Α.Ε). Η επιτευχθείσα έκπτωσηείναι αποτέλεσμα μακράς διαπραγμάτευσης της Διοίκησης με τον εν λόγωπρομηθευτή, προς αποκατάσταση αποκλίσεων των υφασμάτων από το αρχικώςσυμφωνηθέν Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών.

Σημειώνουμεότι οι εν λόγω αποκλίσεις διαπιστώθηκαν από τους εργαστηριακούς ελέγχους οιοποίοι διενεργήθηκαν από πιστοποιημένο φορέα, μετά την πρώτη παραλαβή της νέαςΠροσκοπικής Στολής (Μάρτιος 2017), η οποία αποτελούσε το 20% της συνολικήςπαραγγελίας, τέθηκαν άμεσα υπόψη του προμηθευτή και ζητήθηκε να αποκατασταθούν στουπόλοιπο της ποσότητας που δεν είχε παραληφθεί, ώστε να πληρούνται οισυμφωνηθείσες τεχνικές προδιαγραφές, πλην όμως διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν ήτανδυνατόν, διότι είχε παραχθεί εξ αρχής η συνολική ποσότητα των ειδών της νέαςΠροσκοπικής Στολής.

Κατόπιντων ανωτέρω, δεδομένης της επιτευχθείσας έκπτωσης, η οποία θα μετακυληθεί σταμέλη του Σ.Ε.Π. και συνυπολογίζοντας αφενός την ανάγκη να προμηθευτούν όλοι τηνέα Προσκοπική Στολή το συντομότερο δυνατόν και αφετέρου το μακρύ χρονικόδιάστημα που θα απαιτείτο σε ενδεχόμενη δικαστική εμπλοκή με τον προμηθευτή, τοΔιοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραλαβή της υπολειπόμενης ποσότητας τηςνέας Προσκοπικής Στολής.

Ηαγορά της πλήρους νέας Προσκοπικής Στολής (πουκάμισο, παντελόνι, μαντήλι,κρίκος και σκούφος για τα Λυκόπουλα) θα συνεχίζεται να παρέχεται με έκπτωση20%, για όλους όσους θα την αγοράσουν ή θα την παραγγείλουν μέχρι την 31ηΟκτωβρίου 2017. Επίσης εάν ταυτόχρονα με την αγορά της στολής προμηθευτούν ταμέλη μας οποιοδήποτε άλλο είδος ατομικού εξοπλισμού ή εντύπου έκδοσης τουΣ.Ε.Π. όπως π.χ. το Εγκόλπιο του Προσκόπου ή φούτερ ή είδη εστίασης ή και όλααυτά μαζί, τότε θα παρέχεται και σ’ αυτά τα είδη έκπτωση 20%. Σε περίπτωση πουκάποιο Μέλος του Σ.Ε.Π. επιθυμεί να προμηθευτεί μεμονωμένα μέρη της ΠροσκοπικήςΣτολής θα παρέχεται η πάγια έκπτωση 10%. Για τις παραγγελίες πλήρους νέας ΠροσκοπικήςΣτολής μέσου του e-shop το κόστος δεν επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα.

Όσοιέχουν ήδη προμηθευτεί τη νέα Προσκοπική Στολή στην αρχική της τιμή θαεπωφεληθούν της ως άνω έκπτωσης σε επόμενη αγορά τους από το ΠροσκοπικόΠρατήριο.


Αγαπητάμας Μέλη,

Ηπροσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σεβόμενη την αρχή της ενότητας και συνέχειαςτης Διοίκησης, επικεντρώθηκε στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του Σ.Ε.Π. και στηναπρόσκοπτη συνέχιση και υλοποίηση των μέχρι σήμερα αποφάσεων για την προμήθειατης νέας Προσκοπικής Στολής, αρχές οι οποίες πιστεύουμε ότι υπηρετούνται με τηναπόφασή του.


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 94_2017.pdf