Επικοινωνιακό Υλικό

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας καθώς και ορθής και ενιαίας προβολής της εικόνας μας στην κοινωνία, σας παρέχονται τα παρακάτω επικοινωνιακά υλικά, για ελεύθερη χρήση.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Προς διευκόλυνση των Κλιμακίων για την παρουσίαση του Προσκοπικού Έργου, δημιουργήθηκε μία γενική παρουσίαση στην οποία παρουσίαζεται συνοπτικά το προσκοπικό έργο και οι αξίες της Κίνησης.

Ελληνες Πρόσκοποι (παρουσίαση)

Αν επιθυμείτε να λάβετε την παρουσίαση σε power point παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας.


BINTEO ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ
Τα δύο νέα video, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε Κλιμάκιο σε οποιαδήποτε δράση στην οποία θέλουν να προβάλουν τον Προσκοπισμό:
•    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ (infographic παρουσίαση): video παρουσίασης της Προσκοπικής Κίνησης με φωτογραφικό υλικό και σπικάζ (διάρκειας 01:05 λεπτών) και
•    ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ: video με φωτογραφικό υλικό και λέξεις «κλειδιά» που χαρακτηρίζουν τη δράση μας (διάρκειας 01:16 λεπτών).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ

ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Έχουμε ετοιμάσει δύο video που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε Κλιμάκιο σε δράσεις που σχετίζονται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης:
  • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ & ΣΒΑ (SDGs): επεξηγηματικό video παρουσίασης των δράσεων της Προσκοπικής Κίνησης για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης με σπικάζ (διάρκειας 00:46 λεπτών) και
  • SCOUTS4SDGs (short promo): προωθητικό video για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης από εξωτερική δράση (διάρκειας 00:31 λεπτών).

Για τα video σε high resolution, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Νεκτάριο Τσεσμελόπουλο, Υπεύθυνο Επικοινωνίας Σ.Ε.Π. (ntsesmelopoulos@sep.org.gr, 216-9005382).
Επίσης, μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων Προσκόπων στο YouTube (www.youtube.com/user/ScoutsofGreece)


ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ
Τα εικαστικά εκτύπωσης της αφίσας καθώς και του Flyer επισυνάπτονται σε ανοιχτά επεξεργάσιμα αρχεία. Όσα Προσκοπικά Κλιμάκια θέλουν να κάνουν χρήση του υλικού προβολής μπορούν:
  • να το κατεβάσουν (σε καλή ανάλυση για εκτύπωση) προσθέτοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να το τυπώσουν σε δικό τους προμηθευτή ή / και
  • να επικοινωνήσουν με την Κεντρική Διοίκηση (Νεκτάριος Τσεσμελόπουλος, τηλ. 216-9005382, email: ntsesmelopoulos@sep.org.gr) και να ζητήσουν συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων (το φυλλάδιο διατίθεται στην συμβολική τιμή των 0,05€/τεμ. και η αφίσα 0,10€/τεμ.) ή
  • να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. (pr@sep.org.gr) ζητώντας να τους φτιάξει το δημιουργικό με τα στοιχεία που επιθυμούν, εάν δεν είναι εφικτό να το κάνουν τα ίδια.

Τα νέα Προσκοπικά Συστήματα θα παραλάβουν από την Κεντρική Διοίκηση του Σ.Ε.Π. δωρεάν 200 φυλλάδια και 5 αφίσες για την προώθηση και προβολή της Προσκοπικής Κίνησης στην περιοχή τους.

To Roll up banner έχει διάσταση 1,20 Χ 2,00. Σε περίπτωση που θέλετε να το τυπώσετε επικοινωνήστε με την Κεντρική Διοίκηση (Νεκτάριος Τσεσμελόπουλος, τηλ. 216-9005382, email: ntsesmelopoulos@sep.org.gr) και ζητήστε το σε καλύτερη ανάλυση.SOCIAL MEDIA
Σε συνέχεια του έντυπου υλικού, υποστηρικτικά για τα social media των Κλιμακίων δημιουργήθηκαν αντίστοιχα εικαστικά.

Γενικό

Αγέλη Λυκοπούλων

Κοινότητα Ανιχνευτών

Ομάδα Προσκόπων

Προσκοπικό Δίκτυο