Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 "Voluntary Action"

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Υλοποίησης: 07/07/2017
Ημ/νια Έκδοσης: 07/07/2017

Προκηρύξεις
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που διοργανώνει το Skywalker.gr, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου (ώρες 15:00 - 23:00).

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης.Το φεστιβάλ αποτελεί έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Ο Γενικός Έφορος του Σ.Ε.Π. κ. Ζαχαρίας Αντωνιάδης θα συμμετέχει ως ομιλητής στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο πλάισιο του Φεστιβάλ και συγκεκριμένα στη συνεδρία με θέμα "Διαρκής και ευκαιριακός εθελοντισμός" (Κυριακή 16/7 και ώρα 15:00) (https://www.voluntaryaction.gr/the-voluntary-conference/the-voluntary-conference-program).

Η είσοδος είναι ελέυθερη για όλους. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ (https://www.voluntaryaction.gr/the-voluntary-festival-apply-form).