Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, ένα μονοπάτι τελειώνει, ένα μονοπάτι ξεκινάει!

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 15/06/2020
A/A: 68 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Αγαπητές μου Ανιχνεύτριες, Αγαπητοί μου Ανιχνευτές,

Πολλές και πολλοί από εσάς ξεκινάτε σήμερα την τελική σας προσπάθεια για την οποία προετοιμάζεστε αρκετό καιρό, προκειμένου να επιτύχετε την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τις επόμενες λίγες ημέρες θα χρειαστεί να μείνετε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στον στόχο σας, να μην αφήσετε άλλες έγνοιες να σας αποσπάσουν την προσοχή, αλλά να αποδώσετε το καλύτερο που μπορείτε, για να δρέψετε τους καρπούς της πολύμηνης και κοπιαστικής προετοιμασίας σας.

Ασφαλώς, η περίοδος αυτή είναι για εσάς μια δοκιμασία, όμως ξέρετε πολύ καλά πως είναι μόνο η πρώτη από πολλές που θα ακολουθήσουν στη ζωή σας! Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται στην ενήλικη ζωή σας, ένα μέλλον στο οποίο θα κληθείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο, ένα μέλλον το οποίο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε με τις ιδέες, τις απόψεις, τη συμπεριφορά, το έργο και τα πιστεύω σας, ένα μέλλον το οποίο θέλουμε όλοι να είναι καλύτερο, με τη δική σας συμβολή!

Σε αυτή την προσπάθειά σας ασφαλώς δεν είστε μόνες και μόνοι. Πρωτίστως οι Γονείς και η Οικογένειά σας στέκουν ως πολύτιμοι και παντοτινοί συμπαραστάτες σας, έτοιμοι να σας συνδράμουν με όλη τους τη δύναμη στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής, οι δάσκαλοί σας αλλά και οι Βαθμοφόροι σας, όλοι όσοι πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας. Σε οποιαδήποτε λοιπόν δυσκολία, πάντα θα μπορείτε να στρέφεστε σε αυτούς για βοήθεια και είναι βέβαιο ότι θα την έχετε απλόχερα.

Σήμερα λοιπόν, όλοι εμείς που σας είδαμε να μεγαλώνετε και μεγαλώσαμε μαζί σας, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία, να πιστέψετε στα όνειρά σας και να κρατήσετε για πάντα το χαμόγελο της νιότης, την ελπίδα και την αισιοδοξία για τη Ζωή που ανοίγεται μπροστά σας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr. 
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 68_2020.pdf