Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (Ε.ΣΥ.Ν.)

Διοικητικό Συμβούλιο
Ημ/νια Έκδοσης: 13/02/2020

Νέο

Όπως γνωρίζετε η Κεντρική Διοίκηση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες συνεργασίας με κρατικούς και μη φορείς, με στόχο την προώθηση του έργου και των δράσεών του. 

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών αλλά και της εξωστρέφειας και των ανοικτών οριζόντων που πρέπει συνεχώς να καλλιεργούμε, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ και των Φορέων ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (Ε.ΣΥ.Ν.), από τον Πρόεδρο του Δ.Σ./Σ.Ε.Π. κ. Ισίδωρο Κανέτη, τον Πρόεδρο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Κωνσταντίνο Δέρβο και τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Αρμόδιο Δρίκο, παρουσία μελών και φίλων του Σ.Ε.Π. στην κατάμεστη αίθουσα του Σ.Ε.Π. με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σ.Ε.Π.



Αντικείμενο του Συμφώνου αυτού, είναι η συνεργασία και η ανάπτυξη συνεργασιών μέσα από κοινές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες προς ενίσχυση της επιτεύξεως των καταστατικών σκοπών των συνεργαζόμενων φορέων, για την υποστήριξη των νέων μέσα από διαμόρφωση κοινών στρατηγικών, αμοιβαίας γνωριμίας και κατανόησης καθώς και στενής αλληλεπίδρασης.