Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υποστηρίζει την ομάδα, εναέριας προστασίας της ζωής, "Θεοφάνης Ερμής Connecting Us!"

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 29/09/2022
Κατηγορίες: Κοινωνία


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υποστηρίζει την ομάδα, εναέριας προστασίας της ζωής, "Θεοφάνης Ερμής Connecting Us!"στην μνήμη του Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου που έφυγε μετά από ατύχημα, στα Τζουμέρκα στις 30.01.2022.
Ο τρόπος που χάθηκε ο Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος, ανέδειξε το κενό στην επείγουσα εναέρια προστασία της ζωής στη χώρα μας.
Στόχος της ομάδας είναι η ενάερια προστασία της ζωής,  κάθε ενέργεια, δηλαδή, που γίνεται με ελικόπτερο, το πιο γρήγορο και ευέλικτο μέσο.
Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους όλων των αθλημάτων και δραστηριοτήτων στο βουνό, στον αέρα, στην θάλασσα, καθώς και από επαγγελματίες του τουρισμού και τοπικούς φορείς.
Το αίτημά της ομάδας, αφορά σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους επισκέπτες της χώρας που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια τον χρόνο.
Βάση των καταγεγραμμένων επειγόντων περιστατικών, υπολογίζεται ότι πάνω από 55.000 τον χρόνο, αφορούν υπερ-επείγοντα περιστατικά, που απαιτούν άμεση ιατρική φροντίδα στον τόπο του συμβάντος και άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο.
Επείγον περιστατικό δε νοείται μόνο το ατύχημα, αλλά όλες εκείνες οι αιφνίδιες περιπτώσεις που αφορούν την υγεία και τη ζωή.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ομάδα,  μπορούν να συμμετέχουν, μέσω της σελίδας στο Facebook, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για την Εναέρια Προστασία της Ζωής.

https://www.facebook.com/groups/1405066526612549



Φωτογραφία: https://hikinggreece.gr/