73η Πανελλήνια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους - Αλεξανδρούπολη

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 22/09/2022
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Στις 17 & 18Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η 73η Πανελλήνια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, στην Αλεξανδρούπολη.

200 Πρόσκοποι από την Ελλάδα και την Κύπρο βρέθηκαν στη συνάντηση, όπως και κάθε χρόνο με σκοπό την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών, των Εκπαιδευτών του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.


Παράλληλα απονεμήθηκε σε νέους και νέες της Προσκοπικής Κίνησης το Πτυχίο Διακριτικού Δάσους που αποτελεί την πιστοποίηση ολοκλήρωσης της Προσκοπικής τους Εκπαίδευσης, ώστε με πληρότητα και τεκμηρίωση να προσφέρουν συμπληρωματικά με τους επίσημους φορείς, διαπαιδαγώγηση στα παιδιά και τους νέους της πατρίδας μας.

Το Σώμα Προσκόπων Κύπρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μάριος Χριστοδούλου και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, Χριστάκης Κυριάκου.



Ο Δήμαρχος κύριος Ιωάννης Ζαμπούκης Δήμος Αλεξανδρούπολης στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί στην διοργάνωση της 73ης Συνάντησης Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, καθώς και στην στήριξη του έργου του Προσκοπισμού


Θερμά συγχαρητήρια στους νέους Πτυχιούχους! 

Youtube video

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=l63KRxFpbZA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2GIduJGwf-F9PRes8IuD7ZAR8D55EQDz7hCTobOI7k-aQXkP3yIpYPibg