Ένα ακόμα Προσκοπικό Σύστημα, ξεκινάει την λειτουργία του - 1ο Σύστημα Ν/Π Κοιλάδας

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 24/06/2022
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Ένα ακόμα Προσκοπικό Σύστημα, Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα για την ακρίβεια, ξεκίνησε εδώ και 6 μήνες την λειτουργία του, μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές του Προσκοπισμού, με παιχνίδι, τραγούδι και όμορφες, γεμάτες περιπέτεια και φαντασία, δράσεις.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κοιλάδας ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον Προσκοπισμό και έχουν εκδηλώσει έμπρακτα την εθελοντική τους δράση στην τοπική κοινωνία. 



Παρά τις δυσκολίες της εποχής που άρχισε να γίνεται πραγματικότητα αυτή η ιδέα, (εν μέσω πανδημίας) οι συντονισμένες ενέργειες, το πείσμα και η επιμονή όλων μας, τελικά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η κοινωνία και οι τοπικοί παράγοντες αγκάλιασαν άμεσα την προσπάθεια αυτή και άρχισε να αυξάνεται αισθητά ο αριθμός των μελών μας, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργίας του Συστήματος.


 

Σήμερα και μετά από 6 μήνες λειτουργίας δύο τμημάτων, Αγέλης και Ομάδας και σε συνδυασμό με το ελκυστικό και ποιοτικό Προσκοπικό πρόγραμμα, το Σύστημά μας αριθμεί 35 μέλη. 


Συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι για να μπορέσουν να ζήσουν ακόμα περισσότερα παιδιά το παιχνίδι στη φύση, να ζήσουν ζωή Προσκοπική!



Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις μας και πληροφορίες για το Σύστημά μας, θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook:  https://www.facebook.com/Kilada.Seascouts

Σας περιμένουμε!