Στηρίζουμε οικονομικά την πρωτοβουλία των Προσκόπων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 02/12/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Οι Έλληνες Πρόσκοποι, παρουσιάζουν “Scouts of Greece 4 SDGs” η οποία φιλοξενείται στην Scout Donation Platform της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσκοπικής Κίνησης.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα κονδύλια προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση παιδιών δημοτικού σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Ως υπερήφανοι Πρεσβευτές των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, προτρέπουμε μικρούς και μεγάλους, με μικρές ή μεγάλες πράξεις, να μοιράζουν την αγάπη τους σε κάθε καλό σκοπό, όχι μόνο σήμερα αλλά όσο πιο συχνά μπορούν! Η ανθρωπιά ,εκφρασμένη μέσα από πράξεις αγάπης, φέρνει πάντοτε σπουδαία αποτελέσματα…
 
Σήμερα, έχοντας αποκτήσει όλα τα εφόδια και τις γνώσεις, διευρύνουμε την προσπάθεια και στοχεύουμε στο να κινητοποιήσουμε, πέρα από τα μέλη μας, και ένα μεγάλο αριθμό μαθητών, Σχολείων και Οργανώσεων Νεολαίας, προσφέροντας 100.000 ώρες προσφοράς στην Κοινωνία
 
Ο Προσκοπισμός θεωρεί την εκπαίδευση ως τον βασικό τρόπο με τον οποίο η κοινωνία μπορεί να μεταφέρει τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει από τις προηγούμενες γενιές στο παρόν και να ενδυναμώσει τους νέους, για να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις. Ας επιτρέψουμε στο κάθε παιδί, να γίνει η «αλλαγή» μακροπρόθεσμα, μια επένδυση που θα φέρει ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα.
 
 
Γίνε Πρεσβευτής της προσπάθειας και μοιράσου την πρωτοβουλία στα social media!


Γιατί όλοι μαζί… μπορούμε καλύτερα!