Συνεργασία YOUBEHERO & Προσκόπων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 23/09/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Κάντε δωρεά στο πρόγραμμα «Οι Πρόσκοποι για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης»
... χωρίς να σας κοστίσει τίποτα!

Το YouBeHero είναι ένας δωρεάν και εύκολος τρόπος για να προσφέρεις δωρεές προς την αγαπημένη σου οργάνωση μέσω των αγορών σου σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συνεργάζεται με την πλατφόρμα, στοχεύοντας στη χρηματοδότηση του προγράμματος «Οι Πρόσκοποι για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και περιγράφεται στο παρακάτω video:


Βήματα:
  1. Μόλις κάνετε εγγραφή στο site και επιλέξετε να γίνετε Υποστηρικτής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, μπορείτε να βρείτε μέσα από την πλατφόρμα του YouBeHero το ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θέλετε να κάνετε κάποια αγορά. Το επιλέγετε, μεταφέρεστε στην σελίδα του και συνεχίζετε κανονικά τις αγορές σας. Μπορείτε να δείτε τα 455 e-καταστήματα που συμμετέχουν εδώ: Προϊόντα, ταξίδια, υπηρεσίες, ηλεκτρονικά είδη, πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, delivery…
  2. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε ένα email για να ενημερωθείτε για το πόσα χρήματα δωρίσατε για καλό σκοπό! Η δωρεά δεν προέρχεται από την τσέπη σας, αλλά από την εταιρία που επιλέξατε για τις αγορές σας, το ποσό πληρωμής για εσάς είναι το ίδιο, είτε ψωνίζετε μέσω YouBeHero είτε όχι.
  3. Το ποσό της δωρεάς διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Τις περισσότερες φορές δωρίζεις ένα ποσοστό από αυτά που ξοδεύεις (μεταξύ 1% και 10%) ωστόσο κάποιες φορές το ποσό είναι σταθερό (π.χ. 3€). Σε κάποια καταστήματα το ποσοστό διαφέρει αναλόγως με το τι αγοράζεις. Για παράδειγμα μπορεί να προκύπτει διαφορετικό ποσοστό σε κινητά τηλέφωνα και διαφορετικό ποσοστό σε είδη χαρτοπωλείου.
Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να γίνετε συμμέτοχοι στην μεγαλύτερη προσπάθεια των νέων για έναν καλύτερο κόσμο!

Χωρίς κόπο, χωρίς κόστος, χωρίς δυσκολία!