Οι Πρόσκοποι της Βέροιας διοργάνωσαν Εθελοντική αιμοδοσία

Αρθρογραφος: Αστανάστας Ευτύχιος
Ημ/νια Έκδοσης: 15/04/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Οι Πρόσκοποι της Βέροιας διοργάνωσαν Εθελοντική αιμοδοσία

Για όλους τους ανθρώπους το αίμα είναι πολύτιμο . Για μερικούς όμως είναι και αναγκαίο! Η αιμοδοσία είναι από τα σημαντικότερα δώρα , τα οποία μπορεί να χαρίσει  άνθρωπος σε συνάνθρωπο. 

Αυτές τις ημέρες, ημέρες αγάπης και προσφοράς, τα ενήλικα στελέχη (παλαιά και νέα) καθώς και γονείς των μελών από το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας την Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 πραγματοποίησαν την Καλή Πράξη του Πάσχα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία (λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων) του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.






Μία από τις έννοιες που από μικροί μαθαίνουμε να υπηρετούμε στην Προσκοπική κίνηση, είναι η Προσφορά σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση. Πιστοί στην υπόσχεσή μας δώσαμε λίγο χρόνο από τη ζωή μας, ελπίζοντας πως θα χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!
Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας εύχεται σε όλον το κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση ! Ας μείνουμε στο σπίτι με την ανάλογη κατάνυξη , πίστη και ευλάβεια για τις Άγιες αυτές ήμερες.

Δείτε περισσότερα νέα του συστήματος μας στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ