Πανελλήνιο Ναυτοπροσκοπικό παιχνίδι, "Άμιλλα Απόπλου"

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 19/02/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού στόλισαν τις Ναυτοπροσκοπικές του λέμβους με το συλλεκτικό σήμα που τους απένειμε η Εφορεία ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων ΓΕ.


Οι λέμβοι ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ ΣΕΠ026, ΕΥΡΥΑΛΗ ΣΕΠ027 και ΣΠΗΛΙΑΔΑ ΣΕΠ028 κατάφεραν και κατέκτησαν τον στόχο του πανελληνίου παιχνιδιού «ΑΜΙΛΛΑΣ ΑΠΟΠΛΟΥ»!


Ο Γενικός Έφορος κ. Χριστόφορος Μητρομάρας μαζί με τον Έφορο Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων κ. Φραγκόπουλο βρέθηκαν στο Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου και είχαν την χαρά να συγχαρούν τα πληρώματα των λεμβών που ετοιμαζόντουσαν για απόπλου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία αρματώματος. Και οι τρεις λέμβοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 10 Δελτία Απόπλου από την αρχή της προσκοπικής χρονιάς.


Το παιχνίδι ΆΜΙΛΛΑΣ ΑΠΟΠΛΟΥ είναι σε εξέλιξη και σύντομα και άλλες λέμβοι θα βραβευτούν.

Η Ναυτοπροσκοπική Λέμβος ήταν ανέκαθεν και είναι ένα συναρπαστικό μέσο για την εφαρμογή του Προσκοπικού Προγράμματος, προσφέροντας ανεπανάληπτα βιώματα και συναρπαστικές εμπειρίες στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους, αλλά και στα Ενήλικα Μέλη της Κίνησης, στο μαγευτικό περιβάλλον της θάλασσας!


Πανελλήνιο Ναυτοπροσκοπικό Παιχνίδι «Άμιλλα Απόπλου!»

Καλούς απόπλους και καλές θάλασσες!