Οι Έλληνες Πρόσκοποι έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Πολιτική και Θρησκευτική ηγεσία της Ελλάδας

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 23/12/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Αντιπροσωπεία Προσκόπων από Προσκοπικά Συστήματα  επισκέφθηκε τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου την Πολιτική και Θρησκευτική ηγεσία της Ελλάδας για να ψάλει τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής τον κ Κωνσταντίνου Α. Τασούλα, την Υπουργό παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο! 


Τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων, έψαλλαν στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο,  οι Πρόσκοποι του 19ου Συστήματος Προσκόπων της Αθήνας.



Τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων, έψαλλαν στον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής των Ελλήνων τον κ Κωνσταντίνου Α. Τασούλα, οι Πρόσκοποι του 4ου Συστήματος Προσκόπων Νέας Σμύρνης.


Τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων έψαλλαν στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.



Τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων, έψαλλαν στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Ν/Προσκόπων Ελευσίνας.


Όλοι εκπρόσωποι της Ελληνικής πολιτείας συνεχάρησαν για την παρουσία τους όλα τα μέλη των αντιπροσωπειών, ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με Υγεία και Επιτυχίες και προέτρεψαν όλα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης να συνεχίσουν το έργο προσφοράς κι αλληλεγγύης.