Ξ1.Σχολή Βασικών Αεροπροσκοπικών Γνώσεων (Σ.Β.Α.Γ.) 46η

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 08/05/2022
A/A: / 2022

Ξ1. Σχολή Βασικών Αεροπροσκοπικών Γνώσεων (Σ.Β.Α.Γ)
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Χίου
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 03/06/2022 έως 05/06/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Κτίριο Προσκόπων Χίου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 20/05/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Σταμπέλος Ξενοφών
Κόστος Συμμετοχής: 20 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Σταμπέλος Ξενοφών,  

Τόπος : Εστία Προσκόπων Χίου - Μητροπολίτου Δωροθέου Πρωίου 19 (Χίος)

Ημερομηνία διεξαγωγής : Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 έως και Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή στον τόπο εκπαίδευσης σε συνεννόηση με την Π.Ε. 


Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Π.Ε. Χίου 


Δικαίωμα συμμετοχής 


Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό:

Πληρωμή στον τόπο εκπαίδευσης σε συνεννόηση με την Π.Ε. 

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί και δεν ενημερώση έγκαιρα για την απουσία το λιγότερο από 7ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους η οικονομικλή συμμετοχή θα παρακρατείται από την Π.Ε. που έχει την ευθύνη. 

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr. 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ