Β5Δ. Οργάνωση και Λειτουργία Τμήματος Προσκοπικού Δικτύου (45η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 21/04/2022
A/A: / 2022

Β5Δ.Οργάνωση και Λειτουργίας Τμήματος Προσκοπικό Δίκτυο
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 16/05/2022 έως 22/05/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1:
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Εγχειρίδιο online
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 08/05/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Κωτσάτης Ηλίας
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Κωτσάτης Ηλίας, 

Εγχειρίδιο online

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και Κυριακή 22 Μαΐου 2022
 
Δικαίωμα συμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο Προπαρασκευαστίκης Εκπαίδευσης και το Ερωτηματολόγιο Β30Δ. 
  
Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr. 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ